Met de Vinca Tattoo™ serie komt de kunst in elke bloem tot uiting. Het lijkt alsof elk bloemblaadje middels fijne penseelstreekjes van inkt of met airbrush donkerpaarse vegen heeft gekregen. Door deze noviteiten aan uw assortiment toe te voegen laat u zien dat u precies aanvoelt wat de hedendaagse tuinliefhebber wil: gedurfd, leuk om zien en iets waar mensen zich voor omdraaien.

De Tattoo-serie is zonder twijfel de meest unieke Vinca die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is.

Met een teeltduur van 5 weken voor de plugplanten en vervolgens 5 tot 6 weken voor het eindproduct, past Tattoo gemakkelijk in uw teeltschema’s voor Vinca. Alle teeltinformatie die u voor Tattoo nodig heeft is beschikbaar op de GrowerFacts.

Zeer rijkbloeiende en goed vertakte planten laten een unieke bloem zien. Met een nauw bloeivenster is Tattoo een eenvoudig te telen, uniforme serie waarvan alle kleuren een opgaande plantopbouw hebben.

Vinca Tattoo

Vinca Tattoo serie bij een teler in Zuid-Spanje

Tattoo doet het bijzonder goed op warme, zonnige standplaatsen. Het beste kleurencontrast ontstaat echter bij warm weer met getemperd licht. De kleuren worden lichter bij hogere temperaturen en meer licht. Bij koelere groeiomstandigheden en minder licht worden de kleuren over de hele breedte donkerder met minder contrast. De kleur neigt dan meer naar paars.

Vinca Tattoo-rassen vormen ook fantastische ingrediënten voor ons Plug & Play® programma voor hoogzomer-combinaties die perfect zijn voor die tijd van het jaar.

Plug & Play Combo Ink’d
Vinca Tattoo Raspberry & Angelonia Serena Blue

Plug & Play Combo Airbrush’d
Vinca Tattoo Raspberry, Vinca Titan Polka Dot & Vinca Titan Rose Halo