Cool Wave is de best presterende serie van breed uitwaaierende, grootbloemige (hang)violen met prachtige kleuren voor het voor- en najaar. Cool Wave geeft wat groeikracht en overwintering betreft andere grootbloemige violen het nakijken. Het is de vroegste viool die zich in het voorjaar weer aandient. In containers kunnen de planten tot maar liefst 60-75 cm breed uitgroeien. Ze zijn geweldig in combo’s, in potten en hanging baskets, en als bodembedekker.

Sinds de introductie van Cool Wave werken wij continu aan het op de markt brengen van nieuwe kleuren, verbeterde genetica en nieuwe teelttechnische informatie die het de teler eenvoudiger moet maken Cool Wave te produceren en af te zetten.

Ter ondersteuning voor uw teelt van de beste grootbloemige (hang)viool ooit, hebben wij veel informatie beschikbaar:

  • Raadpleeg afhankelijk van uw geplande verkoopseizoen, de GrowerFacts voor Afzet in het Najaar of voor Afzet in het Voorjaar.
  • De volgende presentatie geeft u meer inzicht in het optimale tijdstip (in dagen) waarop de trays uit de kiemruimte moeten worden gehaald. Ook gaan wij nader in op de fotoperiodieke reactie (FPR) en de wijze waarop Cool Wave reageert op groeiregulatie.

U hoeft vervolgens alleen nog maar een keuze te maken uit het beschikbare aanbod van 14 kleuren en 3 mixen. Of maak het u gemakkelijk door het hele alle kleuren te kiezen!